Aanmelden

Leuk dat je wilt meedoen met Voetbalpoules.nl. Vul hier je gegevens in, daarna kun je direct voorspellen!

Je teamnaam zie je in het spel, dit is NIET de naam van de pool waar je aan mee wilt doen.

Competities

Kies de competitie(s) die je wilt voorspellen:
(Begint op 9-8-2024)
(Begint op 23-8-2024)
(Begint op 9-8-2024)
(Begint op 17-8-2024)
(Begint op 17-8-2024)
(Begint op 9-8-2024)
(Begint op 26-7-2024)
(Begint op 18-8-2024)
(Begint op 16-8-2024)
(Begint op 17-8-2024)
(Begint op 17-8-2024)
(Begint op 8-9-2023)

Overig

Er worden cookies geplaatst door onze adverteerders om je persoonlijke advertenties te kunnen bieden. Op deze manier kunnen we de site gratis houden. Als je nog geen 13 bent moet je je ouders of voogd om toestemming vragen. Je kan hier ons volledige privacystatement bekijken.

Voorwaarden

 1. De uitslagen zullen zo snel mogelijk worden ingevuld, doch uiterlijk op de eerstvolgende werkdag om 9:00 's ochtends.
 2. De starttijd van de wedstrijd die is aangegeven op de site telt als sluitingstijd voor het voorspellen van wedstrijden. Indien een wedstrijd om wat voor reden dan ook eerder begint dan op onze site vermeld staat, dan telt de werkelijke aanvang van de wedstrijd als sluitingstijd van de voorspellingen. Aan voorspellingen die na deze tijd zijn ingevuld zullen GEEN punten toegekend worden!
 3. Indien in de ranglijst 2 of meer deelnemers op dezelfde plek eindigen (door een gelijk aantal punten in de betreffende periode), dan wordt de 'winnaar' als volgt bepaald (in deze volgorde):
  • De deelnemer met het hoogste aantal punten in de individuele ranglijst wint.
  • De voorspellingen zijn bepalend: als eerste wordt gekeken naar de meeste voorspellingen met 20 punten, daarna 10 punten en vervolgens de voorspellingen met 16, 14, 12, 8, 7, 6, 5, 4 en 2 punten.
 4. Voetbalpoules.nl is gerechtigd deelnemers uit te sluiten om wat voor reden dan ook.
 5. Maximaal één inschrijving per persoon. Ook als je verschillende email adressen hebt, mag je je maar 1x inschrijven.
 6. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 7. Gewonnen prijzen (indien beschikbaar) anders dan geldprijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld uitgekeerd worden.
 8. Voetbalpoules.nl neemt contact op met prijswinnaars via email. Indien zij na 30 dagen de prijs niet opgeëist hebben, dan vervalt het recht op deze prijs.
 9. Voetbalpoules.nl is gerechtigd het spel geheel of gedeeltelijk stop te zetten.
 10. Voetbalpoules.nl is gerechtigd om spelregels aan te passen.
 11. Deelname geeft Voetbalpoules.nl het recht om je via de e-mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het spel, voor het versturen van 'herinneringen' indien je bent vergeten voorspellingen in te voeren (te wijzigen bij je eigen gegevens), voor het versturen van emails bij aanvang van het seizoen en voor door Voetbalpoules.nl geselecteerde aanbiedingen (te wijzigen bij je gegevens).
  Je emailadres zal alleen gebruikt worden om andere Voetbalpoules.nl acties te communiceren.
 12. Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan Voetbalpoules.nl worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.
 13. Voetbalpoules.nl zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.
 14. Voorspellingen van deelnemers die langer dan 3 maanden niet zijn ingelogd, kunnen verwijderd worden.
 15. Indien 1 of meer bepalingen van de spelregels nietig zijn of vernietigd worden, zal Voetbalpoules.nl een vervangende regel opstellen, die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde regel benadert en die niet nietig of vernietigbaar is.
Aantal deelnemers
315.584
Taal

Poll

Spanje 'pakte' alle prijzen op 't EK, terecht?

Het EK zit erop en 't was soms echt genieten maar soms ook totaal niet, zeker toen 't erom gingen de landen toch weer op zeker(heid) spelen.. Ook Spanje speelde niet zijn sterkste wedstrijd in de finale maar al met al wel een terechte kampioen want ze wonnen ook alles! Over alles gesproken.. waren de andere titels hieronder ook terecht?

 • , alles volledig terecht 81%
 • , beste speler Rodri niet 13%
 • , Spanje was niet de beste 4%
 • , grootste talent Yamal niet 2%

Er is 225 keer gestemd.