JUSTEK24

Menu
Ranking Messages Rankings Settings
New message
  • Lysje61

    Lysje61

    28 Jun 21:45

    Quote

    Beste deelnemers aan de poule JUSTEK24,

    De groepsfases zijn afgerond en nu gaat het pas echt beginnen. Morgen (zaterdag) begint de 8e finale. Vergeet niet je standen in te vullen en op te slaan. De te voorspellen uitslag is de einduitslag ná 90 minuten (inclusief blessuretijd), Eventuele verlengingen / strafschoppen tellen niet mee!

    Eerder hebben we jullie al bericht over de verdeling van de ingelegde prijzenpot. Hieronder zie je een volledig overzicht van de prijzen en op welke plaats die vallen in onze eigen poule.

    1) 55% inleg, 2) 30% inleg, 3) 10% inleg, 4) VVV-Bon, 11) Chocola, 15) Fles wijn, 23) Boek van Ben Schaafsma voor de E-reader, 26) Chocola, 30) Fles wijn, 38) Fles Rosé, 45) Fles wijn, 55) Kippie bon, 61) 5% inleg (Rode lantaarn).

    Veel succes bij de eindstrijd, Rob en Roland.
  • barny1

    barny1

    14 Jun 16:27

    Quote

    Top we zijn met 60 personen. en totaal 12 prijzen te verdelen. Allemaal veel kijk genot.

  • Lysje61

    Lysje61

    14 Jun 15:04

    Quote

    Beste allemaal,

    Nog even en dan gaat het echt beginnen.
    We zien dat nog niet iedereen de extra vragen heeft ingevuld die te vinden zijn onder TOERNOOIVERLOOP. Deze voorspellingen moeten allemaal vandaag ingevuld worden voordat het toernooi begint!

    Met vriendelijke groet Rob en Roland.
  • Schaaf

    Schaaf

    12 Jun 13:08

    Quote

    Hoi, je kunt je voorspellingen onzichtbaar maken tot de wedstrijd door bij je profiel Hide my match predictions for other members until the match kicks off, aan te vinken. Veel plezier!
  • Lysje61

    Lysje61

    11 Jun 21:21

    Quote

    Beste allemaal,

    Nog drie dagen voor we echt beginnen met voetballen.
    Niet iedereen heeft zijn voorspellingen al ingevuld, maar vergeet ook niet de extra vragen onder [Procesverloop]. Die extra vragen moeten allemaal vóór de aftrap van de openingswedstrijd zijn ingevuld.

    Veel succes! Rob en Roland.


  • barny1

    barny1

    16 May 21:55

    Quote

    het gaat de goede kant op laten we het record van 2 jaar gaan verbreken, dus maak mensen attent op onze poul. wie de meeste nog aan brengt krijgt van mij persoonlijk een aardigheid.
    Laat die gene dan ook mij zeggen dat ze door jouw zijn aangezet om mee te doen.

    succes