Zorgkantoor Zilveren Kruis

Zorgkantoor Zilveren Kruis
EK 2024
Marjanne34
Het EK voetbal gaat weer van start deze zomer !! Ik heb een poule aangemaakt en ik nodig jullie allemaal uit om mee te doen. Wie van onze afdeling heeft het meeste verstand van voetbal? Welke collega heeft een glazen voetbol? Lukt het een van ons om beter te presteren dan een octopus of gorilla? We gaan het meemaken…

Maar er is meer! Naast de eer van het winnen van de poule, zal de top 3 ook een geweldige prijs ontvangen. Het prijzenpakket wat door de best presterende collega's verdeelt mag worden bestaat uit; een welgemeende complimentenreeks van niemand minder dan Wesselien Kuiter, een speciaalbierpakket van Tiemen of de legendarische Elburgse pannenkoeken van Hans!

Laten we er samen een geweldige poule van maken en genieten van het EK voetbal!
Bij grote animo zal het prijzenpakket worden aangevuld! Suggesties voor prijzen kunnen hier of via privé bericht worden gedaan aan de organisatie.

Succes allemaal, may the best man/woman win!
Aantal deelnemers
309.473
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 52%
  • Kwartfinale 23%
  • Europees kampioen 13%
  • Halve finale 10%
  • Ze verliezen de finale 3%

Er is 272 keer gestemd.