Intergamma EK2024

  • De krijtlijn zei op do 20 juni 9:09 Quote

    Precies Erik...betalen dus! Aanmelden is meedoen en dus betalen...
  • Ravenelli zei op do 20 juni 8:35 Quote

    Niet betalen is niet meedoen om de prijzen toch?
  • De krijtlijn zei op wo 19 juni 10:36 Quote

    Zo de eerste ronde zit er op en de ranking begint vorm te krijgen...maar de weg is nog lang.

    Denk jullie er nog wel aan om de inleg te voldoen? Ik ben deze week nog op kantoor, volgende week ben ik een weekje met vakantie. Dus als het lukt, ontvang ik graag deze week jullie inleg.

    Dank jullie wel.
  • De krijtlijn zei op vr 14 juni 9:14 Quote

    Leuk dat je meedoet!

    Er zijn op dit moment maarliefst 79 deelnemers, wat een enthousiasme! Nog een paar uur en dan gaat het EK van start, er kunnen dus nog wat aanmeldingen binnen komen, maar op dit moment worden de prijzen zo verdeeldā€¦.

    1e plaats 210,-
    2e plaats 115,-
    3e plaats 60,-
    We voegen een kleine dimensie toe aan de pouleā€¦ lucky (almost) loser. Degene die 74ste eindigt, kan toch nog een slordige 4,- binnen harken.

    Om een due diligence onderzoek te voorkomen moet het prijzengeld nog wel aangevuld worden door een aantal deelnemers. Dus degene die de inleg nog niet voldaan hebben, graag uiterlijk aankomende week voldoen, dan kan de penningmeester met vakantie.

    Vergeet niet je Toernooiverloop in te vullen! Dit moet je voor vrijdag 14 juni a.s. 21.00 uur doen! De uitslag van de wedstrijden zelf kan tot net voor het startsignaal van de wedstrijd ingevuld of aangepast worden (vergeet dan niet op te slaan ??).

    Veel speelplezier en succes.
Aantal deelnemers
309.458
Taal

Poll

Nederland - Oostenrijk, wat gaat 't worden?

De 3e en tevens laatste groepswedstrijd is vooral voor Oostenrijk van levensbelang! Ze mogen misschien verliezen maar dan niet met een (te) groot verschil. Een tactisch gelijkspel zou dus voor beide landen wel goed uitkomen maar Nederland wil uiteraard wel de poule winnen om uiteindelijk beter uit te komen..

  • Nederland wint 66%
  • Gelijkspelletje 18%
  • Nederland verliest 14%
  • Nederland of Oostenrijk wint ruim 2%

Er is 1.182 keer gestemd.