De Dikke Pony's

De Dikke Pony's
  • Forza Ale Blie! zei op do 27 juni 9:26 Quote

    Ola señoras y señoritas,

    De 3e ronde in de poulefase is gespeeld en de groepswedstrijden zitten erop, het blijft onverminderd spannend in de poule. Ik kan toch wel zeggen dat dit verschillende verrassingen met zich heeft meegebracht, noem bijvoorbeeld de uitschakeling van Kroatië, de 1e plek van Roemenië of de overwinning van Georgië op Portugal waardoor ze nog als beste nummer 3 doorgingen. Het bleef sowieso spannend tot het laatste moment welke 4 beste nummers 3 door zouden gaan, maar de loting is inmiddels bekend.

    Nederland speelde zelf natuurlijk een draak van een wedstrijd, maar als onze Oranje Leeuwen er een tandje bij kunnen zetten ligt de weg naar de finale open.

    En de huidige topscoorder is zeker ook een verrassing te noemen, namelijk Georges Mikautadze van Georgië, deze speler werd afgelopen seizoen nog verguisd in Amsterdam en werd overgedragen naar FC Metz maar hij bewijst nu toch zijn waarde.

    De wedstrijden zijn zoals gezegd bekend, dus: Je kunt alvast de wedstrijden in de vervolgrondes voorspellen. Zodra een land bekend is, vullen wij deze in in het schema. Je voorspellingen worden NIET verwijderd! De te voorspellen einduitslag is de einduitslag na 90 minuten (inclusief blessuretijd). De verlenging telt dus niet mee.

    Nog een voorzichtige voorspelling vanuit mijn kant na het zien van de poulefase, ik geef Spanje een goede kans op de Europese titel maar er zijn ook een aantal outsiders. Zo wordt Nederland door de bookmakers inmiddels ingeschat als 3e land dat het meest kans maakt op de titel, dus wie weet.

    Zorg dat je dus op tijd bent met de voorspellingen, er zijn weer een aantal wedstrijden van de dag bijgekomen waar je ook de doelpuntenmakers moet vullen.

    Succes en zet hem op!
  • Forza Ale Blie! zei op ma 24 juni 9:19 Quote

    De spanning is weer helemaal terug in de EK-poule.
    Nadat Marion lange tijd fier aan kop ging is het Mandy die nu de koppositie heeft overgenomen. Dankzij het late doelpunt (90+10) van de Hongaren kon zij de eerste plaats innemen, daarnaast haalde ze ook de 2e medaille omdat ze de meeste punten haalde in de 2e ronde, proficiat!

    De komende dagen wordt er weer een hoop duidelijk, de wedstrijden in de 3e ronde van de poule worden gespeeld maar ook de poulestanden en 1/8e finalisten worden bekend, er zijn dus heel veel punten te halen. Zet hem op allemaal!
  • Forza Ale Blie! zei op wo 19 juni 8:45 Quote

    Aangepast op wo 19 juni 2024 8:46 door Forza Ale Blie!
    Aangepast op wo 19 juni 2024 8:45 door Forza Ale Blie!
    Goedemorgen beste EK-poulers,

    Elk team heeft zijn eerste wedstrijd gespeeld, dus de eerste ronde zit erop.
    De eerste medaille is ook uitgedeeld en de beste voorspeller van de eerste ronde is: Marionneke van de Lage Landen, proficiat
    Marion stond al vanaf het begin bovenaan en heeft die plek niet meer weggegeven, de vraag is nu of ze dat natuurlijk kan vasthouden

    Let op, vandaag beginnen de wedstrijden uit de 2e ronde weer en ik zie dat nog niet iedereen zijn wedstrijden heeft voorspeld dus zorg dat je op tijd bent

    Vrijdag spelen de Oranje Leeuwen weer en hopelijk kunnen zij ook een goed vervolg geven aan het toernooi.

    Succes allemaal!
  • Forza Ale Blie! zei op za 15 juni 9:26 Quote

    Goedemorgen beste luitjes,

    Leuk dat iedereen weer zo fanatiek aan de voetbalpoule is begonnen en dat we het zelfs voor elkaar hebben gekregen dat bijna alle Dikke Pony's deelnemen.

    Gisteren de eerste wedstrijd waar iedereen punten heeft binnengehaald, waarvoor complimenten en ook de strafpunten zijn al uitgedeeld welke gelden bij een gelijke stand. Verschillende mensen hebben heel weinig strafpunten en die hebben dus de eerste klap uitgedeeld, deze is zoals het spreekwoord het zegt natuurlijk een daalder waard.

    Misschien ook leuk om te melden wie jullie als favorieten hebben voorspeld als winnaar en topscorer. Als winnaar voor het toernooi is er toch wel een duidelijke favoriet met ook nog een duidelijke nummer 2 en 3 en daarnaast worden ook nog 2 outsiders genoemd:
    - Frankrijk 8x
    - Engeland 5x
    - Nederland 4x
    - België 1x
    - Italië 1x

    Bij de topscorer is er iets meer verdeeldheid maar een torenhoge favoriet, en ook nummer 2 en 3 werden vaker verkozen. Daarnaast nog enkele verrassingen, waarvan de laatste zeker een gok waard was, die zit namelijk thuis op de bank:
    - Kylian Mbappé (Frankrijk) 10x
    - Harry Kane (Engeland) 3x
    - Romelu Lukaka (België) 2x
    - Olivier Giroud (Frankrijk) 1x
    - Cristiano Ronaldo (Portugal) 1x
    - Cody Gakpo (Nederland) 1x
    - Jack Grealish (Engeland) 1x

    En dan nu over naar de serieuze zaken. Omdat er zoveel deelnemers zijn hebben we ook een mooie pot, namelijk in totaal € 190,-. Deze wordt dit jaar verdeeld over de nummers 1, 2 en 3 en daarnaast is er een troostprijs. Hopelijk gaan we dit jaar als 12e man vol achter onze Oranje Leeuwen staan en daarom gaat de troostprijs naar degene die eindigt op positie nummer 12. De pot wordt als volgt verdeeld:
    - Nummer 1: € 100,-
    - Nummer 2: € 50,-
    - Nummer 3: € 25,-
    - Troostprijs, nummer 12: € 15,- (dit zal waarschijnlijk niet in geld maar in een cadeau worden uitgekeerd)

    Houd allemaal goed de wedstrijdvoorspellingen in de gaten en zet hem op!
    Bij vragen weten jullie me te vinden.

    Jullie poulemaster, Markie
Aantal deelnemers
309.951
Taal

Poll

Roemenië - Nederland, wat gaat 't worden?

Met hangen en wurgen als je de groepsuitslag zou zien van Nederland zonder verdere info maar misschien heeft 't dan toch meegespeeld dat Nederland al na 2 groepswedstrijden was geplaatst. Achteraf was 't een 'slimme' nederlaag tegen Oostenrijk maar hopelijk was dit dan die ene slechte wedstrijd van een kampioen op 't toernooi.. Hup Holland hup!!

  • Nederland wint binnen reguliere speeltijd 72%
  • Nederland wint na de verlengingen 12%
  • Roemenië wint binnen reguliere speeltijd 8%
  • Roemenië wint na strafschoppen 3%
  • Nederland wint na strafschoppen 2%
  • Roemenië wint na de verlengingen 2%

Er is 870 keer gestemd.