Sogeti D&IS

Sogeti D&IS
  • Eric_B zei op ma 10 juni 21:24 Quote

    Beste Collega’s,
    Het is mooi om te zien dat er zoveel animo is voor een Sogeti D&IS voetbal pool! Vergeet niet je scores op tijd in te vullen want anders verlies je kostbare punten. Maar wie o wie gaat er met de winst vandoor dit jaar. Zal het iemand zijn die zichzelf een voetbal expert noemt of is dat juist een nadeel bij het voorspellen van een EK? Het is goed om te zien dat er mensen van de vorige editie weer meedoen. Zal dit een voordeel zijn of niet? We gaan het allemaal de aankomende maand zien. Ik wens iedereen in ieder geval heel veel succes en zal tijdens dit EK een aantal berichten plaatsen over de huidige stand, de wedstrijden en andere EK gerelateerde zaken.

    Om alvast in de sfeer te komen een korte terugblik naar 1988
    “25 Juni 1988 te Olympiastadion (München)
    De dag dat het Nederlands elftal het EK van 1988 in (West-)Duitsland won. Voor sommige van ons een herinnering die voor altijd in het geheugen gegrift staat, voor andere een droom om mee te maken. Ruud Gullit kopte Oranje in de finale tegen de Sovjet-Unie op voorsprong en met zijn fabelachtige volley zorgde Marco van Basten voor de 2-0. Het was en is nog steeds de enige hoofdprijs van Oranje.

    Dit jaar is er weer een kans voor het Nederlands elftal tijdens het EK van 2024 in Duitsland. Hoe mooi zou het zijn als de tweede hoofdprijs ook in Duitsland gewonnen wordt. Maar zover is het nog lang niet. Allereerst moet Nederland de groepsfase zien te overleven. Daarin treft het als eerste Polen (16-6), vervolgens Frankrijk (21-6) en ten slotte Oostenrijk (25-6). Ook zijn er genoeg andere kandidaten die hunkeren naar succes op een eindronde. Hoe het eindigt weten we niet, maar we gaan met elkaar een fijn EK tegemoet. ??
Aantal deelnemers
309.588
Taal

Poll

Hoever gaat Oranje komen na deze gedenkwaardige groepsfase?

We zullen 't maar niet meer over de laatste wedstrijd van Oranje hebben maar ze zeggen wel eens je moet die ene slechte wedstrijd 'doorkomen' en vooral die op 't juiste moment hebben in een toernooi en dat is wel 'gelukt'. Ze lijken nu zelfs nog goed (beter) uit te komen en hebben eigenlijk niks meer te verliezen. Geluk bij een ongeluk?

  • Gelijk eruit in de 8e finales 34%
  • Kwartfinale 27%
  • Halve finale 19%
  • Europees kampioen 15%
  • Ze verliezen de finale 5%

Er is 1.335 keer gestemd.