‘Der Bruder von Marco, weil er keine Zeit hatte’

Menu
Stand Berichten Posities Instellingen
EK 2024
Op 14 juni begint het Europese voetbalfestijn bij onze oosterburen. Dat betekent dat het weer tijd is voor de ‘Der Bruder von Marco, weil er keine Zeit hatte - EK POOL 2024‘. Leuk dat je meedoet!

Dit jaar gaat het iets anders dan je gewend bent. Onze trouwe pool-initiatiefnemer Marco is gediskwalificeerd door de bond. Dus om mijn broer te eren voor al het werk van de afgelopen jaren met al die invulbare PDF’s van hem, puntentelling en zijn mail columns, neem ik het graag over. Want wat is een EK zonder pool? Helemaal nichts.

Ik maak het dit jaar direct makkelijker en gebruiksvriendelijker, zowel voor mezelf als voor jullie. Via deze link https://links.voetbalpoules.nl/vSGj kun je deelnemen aan de pool via de app ‘Voetbalpoules’ of gewoon via je desktop/computer/laptop. Je moet alleen nog even een account aanmaken. Je kan, als je wilt, alles al van tevoren invullen of nog net een paar seconden voor de wedstrijd. Aan jou de keuze.

De puntentelling zal door deze app berekend worden. Daarnaast houden we bepaalde tradities in stand: deelname kost €10,- en kan betaald worden via deze link: https://t.ly/X51cD (bedrag moet voor 14 juni betaald zijn voor deelname).

De prijzen zijn als volgt verdeeld:
•⁠ ⁠De winnaar krijgt 65% van de totale inleg.
•⁠ ⁠De tweede plaats krijgt 25% van de totale inleg.
•⁠ ⁠De derde plaats krijgt 10% van de totale inleg.
•⁠ ⁠En uiteraard ligt er voor de laatste plaats een broodje bloedworst klaar!

Voor overige vragen (spelregels, puntentelling etc.) verwijs ik je graag naar de website van VoetbalPoules zelf: https://www.voetbalpoules.nl/spelregels



Gruß, Edwin