Fysiq Vision EK poule 2024

Fysiq Vision EK poule 2024
Fysiq Vision EK poule 2024
EK 2024
Natas goes for gold
Met veel enthousiasme kondigen wij de start aan van onze Fysiq Vision EK 2024 Poule! Dit is jouw kans om jouw voetbalkennis te laten zien en te strijden om de titel van beste Fysiq Vision EK-voorspeller.

De poule werkt als volgt:
1. **Inschrijving**: Meld je aan via de link. https://links.voetbalpoules.nl/K6ck. De entreekosten bedragen 5€ per inschrijving. Graag betalen bij Anita
2. **Voorspellingen**: Vul jouw voorspellingen in voor de uitslagen van de wedstrijden. Dit kan tot het 1 seconde voor het begin van elke wedstrijd. Vergeet niet de extra’s zoals: de kampioen, topscorer en groepswinnaars voor de start van het toernooi te voorspellen. Deze sluit namelijk direct na aanvang van de eerste EK wedstrijd.
3. **Punten**: Voor elke juiste voorspelling ontvang je punten. Hoe beter je voorspellingen, hoe hoger je in de ranglijst komt te staan.
4. **Prijzen**: Voor de beste voorspeller(s) hebben we leuke prijzen in petto!


We willen jullie allemaal uitnodigen om mee te doen, ongeacht of je nu een doorgewinterde voetbalkenner bent of gewoon zin hebt in wat gezelligheid en competitie. Dit is een geweldige kans samen de spanning van het EK te beleven.

Veel succes en moge de beste voorspeller winnen! 🏆🔸🦁

Met sportieve groet,

Organisatie Fysiq Vision EK-Poule
Aantal deelnemers
309.954
Taal

Poll

Roemenië - Nederland, wat gaat 't worden?

Met hangen en wurgen als je de groepsuitslag zou zien van Nederland zonder verdere info maar misschien heeft 't dan toch meegespeeld dat Nederland al na 2 groepswedstrijden was geplaatst. Achteraf was 't een 'slimme' nederlaag tegen Oostenrijk maar hopelijk was dit dan die ene slechte wedstrijd van een kampioen op 't toernooi.. Hup Holland hup!!

  • Nederland wint binnen reguliere speeltijd 71%
  • Nederland wint na de verlengingen 11%
  • Roemenië wint binnen reguliere speeltijd 10%
  • Roemenië wint na strafschoppen 3%
  • Nederland wint na strafschoppen 3%
  • Roemenië wint na de verlengingen 2%

Er is 369 keer gestemd.